Fremtidssikring af din bolig med fibernet

Vidste du godt, at du kan øge din boligværdi ved at opgradere din bredbåndsforbindelse til fibernet? Den er faktisk god nok!

Din internetforbindelse er blevet en uundværlig del af din og familiens hverdag, og det samme gør sig gældende for potentielle købere af din bolig. Derfor er det vigtigt, at du følger udviklingen og fremtidssikrer din bolig digitalt.

Flere og flere digitale enheder er afhængige af en internetforbindelse og behovet for en stabil og hurtig internethastighed er derfor større end nogensinde.

Uanset om det drejer sig om betaling af regninger, kommunikation med det offentlige, online shopping eller lynhurtig streaming på dit smart-TV, så er vi afhængige af en god og driftssikker bredbåndsforbindelse – Og så elsker vi danskere generelt bare være online!

Hurtigt bredbånd i hjemmet øger boligværdien

Det store internetforbrug betyder så meget, at adgangen til hurtigt bredbånd kan give din bolig større værdi på boligmarkedet. Ingen gider længere kæmpe med langsomt og ustabilt internet. Det betyder så meget, at en manglende eller ringe bredbåndsforbindelse faktisk kan have en negativ effekt på helhedsindtrykket af din bolig.

Det trækker simpelthen ned, hvis forholdene forhindrer køberne i at kunne drage ordentlig nytte af digitaliseringens mange muligheder.

”Analyseinstituttet YouGov har i en undersøgelse for Dansk Energi fundet frem til, at 57% af alle danskere, der er på jagt efter en ny bolig, vil spørge til bredbåndsforbindelsen i boligen og flere købere spørger specifikt til, hvorvidt der erfiberbredbånd fremfor almindeligt bredbånd”
Samtidig vil en langsom internetforbindelse få mere end 1/3 til at vælge området fra – og når det kommer til førstegangskøbere i alderen 18-34 år er det hele 44%!

Fibernet er en god investering

Når du vælger at skifte til fibernet i dit hus, er det ikke kun en investering i en bedre, hurtigere og mere stabil internetforbindelse, der sikrer, at hele familien kan være online samtidig, og ubesværet streame film og yndlingsserier i knivskarp HD kvalitet.

Din bolig vil også have en større værdi på boligmarkedet. Vælger du at skifte til en fiberforbindelse, er det et aktivt valg om at gøre din bolig mere attraktiv og samtidig fremtidssikrer du din bolig til at kunne møde de stadig større krav fra et stigende antal enheder, der benytter internettet.

Fremtidens internet

Med fiberbredbånd kan du hurtigt opgradere til en hurtigere internethastighed, hvis familien bliver større, eller hvis du eksempelvis vil streame Netflix i den nye, lækre 4K-forbindelse. Det giver dig en streaming-oplevelse i absolut verdensklasse.

Hos Eniig kan du eksempelvis indfri denne drøm ved at købe vores 4K TV-boks, hvor der er indbygget Netflix. Og det er kun et spørgsmål om tid inden de mere moderne hvidevare som dit køleskab, din vaskemaskine eller ovn også kan kobles til internettet.

Sammen med dit smart-TV, din smartphone, computer og tablet kræver mængden af enheder en internethastighed, som traditionelle bredbåndsforbindelser sjældent kan understøtte.

Det behøver ikke koste en formue

Vi ved, at prisen er vigtig, når der vælges internetudbyder og løsning. Derfor har vi hos Eniig fokus på både den gode kvalitet og den gode pris – også når du vælger fiber. Med vores brede udvalg af fiberpakker har du mulighed for at vælge præcis den fiberløsning, der matcher dit og familiens behov.

Vores hastighedsgaranti sikrer dig desuden, at du får, hvad du betaler for og med vores populære sikkerhedspakke kan du og familien trygt bevæge jer rundt på nettet.

Under alle omstændigheder vil det være en værdifuld investering at skifte til det lynhurtige, klippestabile og moderne fibernet. – så er du og din bolig godt rustet både nu og til fremtiden!
Top