Gem minderne på en online harddisk

Du kender skrækhistorierne: Computeren bryder sammen, eller den bærbare bliver stjålet – og de vigtige dokumenter og ferieminder er væk. Og er sikkerhedskopien ikke opdateret, ja så er der ikke andet at gøre end at ærgre sig!

Med en online harddisk slipper du for at bekymre dig. Dine dyrebare foto- og videominder bliver automatisk beskyttet imod alt fra indbrud til virus og tekniske nedbrud – fordi de ikke kun er gemt på din lokale harddisk, men også ligger sikkert gemt i skyen.

Hvad er en online harddisk – og hvordan virker den?

Sikker opbevaring i skyen med en online harddisk

Vores online harddisk, Chili Cloud, giver dig sikker opbevaring i skyen. Dine fotominder er altså ikke kun gemt på din computers harddisk men også på en online harddisk, som ikke er fysisk forbundet til din computer. På den måde er minderne beskyttet, hvis din computer rammes af virus eller bryder sammen.

Din online harddisk er hurtig at opsætte og kræver ingen særlig teknisk snilde at bruge. Du kan også hente din online harddisk til smartphone og tablet, så du kan uploade billeder og videoer direkte, uden først at skulle overføre dem til din pc.

Læs mere om Chili Cloud

Del let og sikkert dine minder med familien og vennerne

Gode minder fortjener at blive delt med venner og familie – og fordi din online harddisk blot kræver en internetforbindelse og en adgangskode, kan du give dine nære venner og slægtninge gæsteadgang.

Få gratis online harddisk med til din fibernetpakke Bestil Waoo Fiber Extra eller Waoo Fiber Full, og få online harddisk med i prisen. Waoo Fiber Extra giver dig 25 GB online harddisk, mens du får 100 GB opbevaring med Waoo Fiber Full. Det er nok til at dække de flestes behov – man har du brug for mere plads, kan du naturligvis tilkøbe dette.

Tjek om du kan få fibernet hos Eniig

Top