Hvad er fiberbredbånd?

Fiberbredbånd er fremtidens bredbånd, fordi det giver dig den hurtigste og mest stabile adgang til internettet.

Med fiberbredbåndets høje hastighed og kapacitet får du:


Du kan også få TV og Telefoni via fiberbredbånd

Udover lynhurtigt Fiberbredbånd har du også mulighed for at vælge TV og Telefoni til din fiberbredbåndsløsning. Du kan uforpligtende se priser og sammenligne produkterne i vores online bestilling. Det eneste, du skal gøre, er at trykke på nedenstående knap og udfylde din adresse, så vi kan se om du kan få fiberbredbånd på din adresse.

Tjek her om du kan få fibernetHvorfor fiberbredbånd?

Almindeligt bredbånd leveres igennem kobberkabler. Dette sætter begrænsninger for, hvor høj en internethastighed, du kan opnå med en traditionel bredbåndsløsning.

Med fibernettet får du en lynhurtig og stabil internetforbindelse, der sikrer, at du kan være online – og endda streame i HD-kvalitet – med flere enheder samtidig, uden at hastigheden og kvaliteten forringes. Et must i enhver moderne familie!

Vil du have hurtigt internet på 50-100 Mbit – eller endnu hurtigere? Så er fiberbredbånd den rette løsning. Eniig leverer Waoo! fiberbredbånd med hastigheder helt op til 500 Mbit – både download og upload!

Er der forskel på fibernet og fiberbredbånd?

Bredbånd er mere eller mindre blevet et synonym for internet. ”Fiberbredbånd” er en populær betegnelse for internet over fibernettet. Waoo! fibernet og fiberbredbånd er altså en og samme sag – der er ingen forskel. Det vigtige er de mange fordele, du får ved at vælge fiber, når du skal vælge internetudbyder.

Vi bruger alle sammen mere og mere data – ikke mindst gennem video-streaming fra udbydere som Netflix, TV2 PLAY, Viaplay og YouTube. Det stiller store krav til vores internetforbindelser og -hastigheder, som skal understøtte transport af store datamængder på én gang. Og ofte til mange enheder på samme netværk.

Overvej selv, hvor mange forskellige enheder, der er tilsluttet internettet hjemme hos dig: Bærbare computere, tablets, smartphones, fjernsyn, spillekonsoller – måske endda dine elpærer, kaffemaskine og køleskab, hvis du rigtig er fremme i skoene. Jo flere enheder, du kobler på nettet, desto større kapacitet har du brug for, hvis det hele skal spille uden ventetider og afbrydelser.

Med Waoo! fiberbredbånd fra Eniig får du en fremtidssikret og stabil internetforbindelse. Kort sagt: Du får alle mulighederne uden al besværet.
Top