Hvorfor kan jeg ikke få fibernet?

Kender du følelserne af irritation og manglende tålmodighed som en sløv internetforbindelse kan give? Det gør vi! Det er vores mål at befri dig fra de daglige frustrationer som langsomt internet bringer med sig.

”I kampen mod dårligt internet tager Eniig vores stærkeste våben i brug
– det lynhurtige fibernet.!”

Allerede nu har vi gjort den digitale tilstedeværelse lettere for mange jyder, og vi udvider hele tiden vores dækning i Nord- & Midtjylland.

Hvordan får jeg fibernet?

Du kan få fiber i dit hjem, så snart vi har været ude at lægge fibernet i dit lokalområde. Vi prioriterer etableringen af fibernet i nye områder, hvor der er højest efterspørgsel.

Derfor er det naturligvis vigtigt, at du og dine naboer viser os jeres interesse for at få fremtidens internet gravet net i jeres område, hvis det endnu ikke er tilgængeligt hos jer – jo større interessen er, jo hurtigere kommer vi til din by og dit område.

Hvis du er i tvivl om, du er så heldig at bo i et af de områder, som allerede har fibernet, så klik her og indtast din adresse:

Tjek her om du kan få fibernet

Sådan får du fibernet

Hvis dit lokalområde endnu ikke er dækket af vores fibernet, så er der en række ting, du kan gøre for at kickstarte processen.

- Bliv lokalområdets ambassadør for fibernet, og fortæl de andre om de mange fordele, som det lynhurtige fiber giver jer

- Spred budskabet om det nye, lynhurtige fibernet til dine naboer i lokalområdet

- Kontakt din grundejerforening og opfordr til, at I sammen kontakter os – jo flere, jo bedre

- Vis os din interesse for fibernet via vores hjemmeside. Klik her for at vise interesse for at få fibernet til dit område.

Har du andre spørgsmål til fibernet så kontakt endelig vores kundeservice. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få fibernet i dit hjem.
Top