Lynhurtigt internet på landet med fibernet

Vi leverer stabilt og driftssikkert internet gennem fibernettet med hastigheder op til 500/500 Mbit/s. En af de helt stor fordele ved fibernet er, at hastigheden ikke påvirkes af afstanden til centralen, som det er tilfældet med de traditionelle kobberkabler.

Det betyder, at du kan få samme nethastighed, uanset om du bor i byen eller på landet. Du får med andre ord altid den internethastighed, som du betaler for.

Vil du vide mere? Læs om fibernet og lyslederteknologien her.

Fibernet har klare fordele for dig, der bor på landet

Internet, som leveres over telefonkablerne – også kaldet ADSL eller bredbånd – kan let blive forstyrret, hvis mange er logget på samme forbindelse på samme tid. Download-/upload-hastigheden vil derfor være hurtigere nogle timer af døgnet end andre. Desuden er hastigheden på en ADSL-forbindelse i høj grad begrænset af længden og kvaliteten af kobberkablet. Det betyder, at hvis du bor på landet, hvor der er flere kilometer til centralen, er hastigheden, der kan leveres på en ADSL-forbindelse, ofte ganske lav og til tider ustabil.

Ligesom internettet via kobberkabler har begrænsninger, har mobilt bredbånd (3g/4g/LTE) – der kan opfattes som et oplagt alternativ for dig, der bor på landet – den ulempe, at hastigheden er afhængig af afstanden til den nærmeste mast. Typisk er afstanden mellem masterne på landet desuden væsentligt større end i byerne, hvor der grundet den større befolkningstæthed er behov for en højere kapacitet. Samtidig kan skove, bakker og høje bygninger påvirke det mobile bredbånd.

Fibernet har langt større kapacitet end de øvrige teknologier. Du får en teoretisk kapacitet, som svarer til 1 mio. Mbit/s!

Med en fibernetforbindelse fra Eniig får du din egen personlige tilslutning med høj hastighed på både download og upload, som hverken påvirkes af andre brugere, afstanden til centralen eller dine landskabsmæssige omgivelser.

Tjek om du kan få fiber

Få fibernet fra os, og bliv ikke bare gearet til nutidens høje krav til internethastighed – men også til morgendagens standarder. Faktisk kan fibernettet i dag levere op til 1000 megabit pr. sekund, også kaldet 1 gigabit. Og der er rigeligt kapacitet til at skrue hastigheden op, når behovet opstår.

Vi ruller hele tiden fiber ud i nye områder, så du og din familie kan opleve internet uden begrænsninger. Er du i tvivl om, hvorvidt du kan få fibernet på din adresse, så skal du blot klikke på nedestående knap, og indtaste din adresse. Lettere bliver det vist ikke!

Tjek her om du kan få fibernet

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Eniig – og give dig internet, som det burde være!
Top