Kan jeg få fibernet?

Har du hørt om det lynhurtige og stabile fibernet? Lyder det for godt til at være sandt? Det er det heldigvis ikke. Fibernet er fremtidens internetløsning, der faktisk leverer den hastighed, som du betaler for. Det er mere end, hvad man kan sige om mange almindelige bredbåndsforbindelser, der leverer ustabile hastigheder, der kan variere meget i løbet af dagen. Er du i tvivl om du kan få fibernet i din bolig? Indtast din adresse i søgefeltet herover, og se om du kan få lynhurtigt og stabilt fibernet i hjemmet.

Forbered dig på et hurtigere Nord- og Midtjylland

Vi leverer fibernet til en lang række nordjyske og midtjyske byer. Men vi er langt fra færdige. Vi etablerer løbende fibernet i nye områder i regionen. Så du kan godt forberede dig på et hurtigere Nordjylland, hvor det er slut med daglige kampe med din internetforbindelse. Hvis du vil med på fiberbølgen med de bedste internethastigheder, så kan du tjekke om du er en af de mange heldige nordjyder og midtjyder, som kan få fibernet på deres adresse. Du skal blot indtaste din adresse i ovenstående felt.

Fordele ved fiberbredbånds høje hastigheder

Her får du et lille overblik over de mange fordele, der er forbundet med fibernet:

  • Fibernet leveres via et lyslederkabel, der kan transportere store mængder data med lysets hastighed.
  • Du får hastighedsgaranti, hvilket betyder, at du altid får den hastighed, du betaler for.
  • Du får en symmetrisk forbindelse, hvor du får samme hurtige hastighed i både up- og download.
  • Du får mulighed for at opgradere til lynhurtige forbindelser op til 500/500 Mbit.
  • Du kan fremtidssikre din bolig med driftssikre hastigheder, der lever op de stadig større krav til dit internet.
  • Du får Danmarks bedste internet.

Fibernet i dit lokalområde

Har vi ikke lagt fiber i dit lokalområde? Bare rolig. Vi bestræber os på, at levere fibernet til alle nord- og midtjyder. Det kræver dog, at der er interesse for fibernet i dit lokalområde. Derfor kan du vise din interesse i at få en fibernet forbindelse ved at sprede budskabet om det lynhurtige fibernet til dine naboer. Jo større interesse, der er for fibernet i netop dit område, jo hurtigere kommer vi til din by og leverer fremtidens internet, så du og dine naboer også kan få lynhurtigt fibernet i hjemmet.

Er du i tvivl om du får den hastighed du betaler for? Så tag vores hastighedstest her og tjek om din internethastighed opfylder dine behov.
Top