Kan jeg få fibernet?

Har du hørt om det lynhurtige og stabile fibernet? Lyder det for godt til at være sandt? Det er det heldigvis ikke. Fibernet er fremtidens internetløsning, der faktisk leverer den hastighed, som du betaler for. Det er mere end, hvad man kan sige om mange almindelige bredbåndsforbindelser, der leverer ustabile hastigheder, der kan variere meget i løbet af dagen. Er du i tvivl om du kan få fibernet i din bolig? Indtast din adresse i søgefeltet herover, og se om du kan få lynhurtigt og stabilt fibernet i hjemmet.

Forbered dig på et hurtigere Nord- og Midtjylland

Vi leverer fibernet til en lang række nordjyske og midtjyske byer. Men vi er langt fra færdige. Vi etablerer løbende fibernet i nye områder i regionen. Så du kan godt forberede dig på et hurtigere Nordjylland, hvor det er slut med daglige kampe med din internetforbindelse. Hvis du vil med på fiberbølgen med de bedste internethastigheder, så kan du tjekke om du er en af de mange heldige nordjyder og midtjyder, som kan få fibernet på deres adresse. Du skal blot indtaste din adresse i ovenstående felt.

Fordele ved fiberbredbånds høje hastigheder

Her får du et lille overblik over de mange fordele, der er forbundet med fibernet:

  • Fibernet leveres via et lyslederkabel, der kan transportere store mængder data med lysets hastighed.
  • Du får hastighedsgaranti, hvilket betyder, at du altid får den hastighed, du betaler for.
  • Du får en symmetrisk forbindelse, hvor du får samme hurtige hastighed i både up- og download.
  • Du får mulighed for at opgradere til lynhurtige forbindelser op til 500/500 Mbit.
  • Du kan fremtidssikre din bolig med driftssikre hastigheder, der lever op de stadig større krav til dit internet.
  • Du får Danmarks bedste internet.

Fibernet i dit lokalområde

Har vi ikke lagt fiber i dit lokalområde? Bare rolig. Vi bestræber os på, at levere fibernet til alle nord- og midtjyder. Det kræver dog, at der er interesse for fibernet i dit lokalområde. Derfor kan du vise din interesse i at få en fibernet forbindelse ved at sprede budskabet om det lynhurtige fibernet til dine naboer. Jo større interesse, der er for fibernet i netop dit område, jo hurtigere kommer vi til din by og leverer fremtidens internet, så du og dine naboer også kan få lynhurtigt fibernet i hjemmet.

Er du i tvivl om du får den hastighed du betaler for? Så tag vores hastighedstest her og tjek om din internethastighed opfylder dine behov.

Hvorfor kan jeg ikke få fibernet?

Kender du følelserne af irritation og manglende tålmodighed som en sløv internetforbindelse kan give? Det gør vi! Det er vores mål at befri dig fra de daglige frustrationer som langsomt internet bringer med sig.

”I kampen mod dårligt internet tager Eniig vores stærkeste våben i brug
– det lynhurtige fibernet.!”


Allerede nu har vi gjort den digitale tilstedeværelse lettere for mange jyder, og vi udvider hele tiden vores dækning i Nord- & Midtjylland.

Hvordan får jeg fibernet?

Du kan få fiber i dit hjem, så snart vi har været ude at lægge fibernet i dit lokalområde. Vi prioriterer etableringen af fibernet i nye områder, hvor der er højest efterspørgsel.

Derfor er det naturligvis vigtigt, at du og dine naboer viser os jeres interesse for at få fremtidens internet gravet net i jeres område, hvis det endnu ikke er tilgængeligt hos jer – jo større interessen er, jo hurtigere kommer vi til din by og dit område.

Hvis du er i tvivl om, du er så heldig at bo i et af de områder, som allerede har fibernet, så klik her og indtast din adresse:

Tjek her om du kan få fibernet

Sådan får du fibernet

Hvis dit lokalområde endnu ikke er dækket af vores fibernet, så er der en række ting, du kan gøre for at kickstarte processen.

- Bliv lokalområdets ambassadør for fibernet, og fortæl de andre om de mange fordele, som det lynhurtige fiber giver jer

- Spred budskabet om det nye, lynhurtige fibernet til dine naboer i lokalområdet

- Kontakt din grundejerforening og opfordr til, at I sammen kontakter os – jo flere, jo bedre

- Vis os din interesse for fibernet via formularen nedenfor.

Har du andre spørgsmål til fibernet så kontakt endelig vores kundeservice. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få fibernet i dit hjem.

Tilkendegiv din interesse for Fiberbredbånd

Udfyld venligst denne formular og du vil blive kontaktet, hvis vi etablerer fiber i dit område indenfor de næste 12 måneder.

Top