Kom godt i gang med streaming

Med lynhurtig streaming kan du se dine yndlingsprogrammer, TV-serier og film – når og hvor du vil. Når du streamer er det dig der bestemmer. Udvalget er uendeligt, og du vælger selv hvor og hvornår du vil streame dit program. Streaming kræver blot at du, udover adgang til en streamingtjeneste, har adgang til internettet, da selve indholdet ikke er på din Ipad, men skal streames fra internettet imens du ser programmet. De dage, hvor personen med fjernbetjeningen kunne bestemme, hvad hele familien skulle se, er ovre. Nu er det almindeligt med TV på alle værelserne, og børn såvel som voksne har både computere, smartphones og tablets, som giver adgang til uanede mængder underholdning over nettet. Streaming er dermed et perfekt supplement til din TV-pakke.

Læs mere om streaming med Waoo Web TV 

3 situationer der er blevet sjovere med streaming

Ferier. Uanset om du skal i sommerhus eller et smut til udlandet, så er det helt oplagt at tage din tv-pakke med på telefonen, så du kan streame din TV pakke. Læs mere om Waoo Web TV som du kan se i hele EU.  

På farten. Uanset om du pendler med toget, eller kører langt med børnene på bagsædet, eller venter på bussen så er dine streamingtjenester med dig, og på den måde undgår du kedelig spildtid.

På sofaen. Det er slut med at slås om fjernbetjeningen. Når I streamer, kan hele familien se det, de helst vil – på samme tid.
Alt i alt er streaming perfekt til dig, der vil have valgfrihed og selv bestemme, hvad du vil se, og hvornår du vil se det. Og det er faktisk ret nemt. Se for eksempel hvordan du kommer godt i gang med din chromecast her 


Se hvilken internethastighed det kræver at streame 

Top