Se VM og Ramasjang ved Gardasøen

Sommeren står for døren, og inden længe skal taskerne pakkes til familiens sommerferie. Men udover shorts og solbriller, er det en rigtig god ide også at gøre plads til tabletten eller den bærbare – så kan du nemlig både se VM-kampene, og hvem der ligger sig i spidsen i årets Tour de France.

Med Waoo Web TV kan du tage din TV-pakke med på ferie i udlandet og se Web TV i hele EU i op til 30 dage af gangen.

Gør kør-selv-ferien sjovere med Web TV

Bilen er pakket, ungerne har sat sig godt til rette på bagsædet - og 10 timer senere sidder I stadig i kø på den tyske Autobahn. Med Web TV på tabletten kommer du kedsomheden på bagsædet i forkøbet f.eks. med Skam, DR3 eller Ramasjang.

Web TV for hele familien

Med Waoo Web TV får du fjernsyn for hele familien. Du kan nemlig tilknytte op til 5 enheder til din bruger – og I kan bruge 2 enheder samtidig. Så er der plads til både VM og Disney Channel – og med Waoo Bio kan du vælge imellem flere tusinde lejefilm.

Se hvordan du får Web TV her

Gem yndlingsprogrammerne i skyen

Kan du ikke nå at se finalen af ”Danmark har talent”? Sæt Cloud Record til at optage programmet, og se den når det passer dig. Cloud Record er din mulighed for at se præcis det TV, du vil – når du vil. Du optager og gemmer let dine yndlingsprogrammer i skyen, og kan så se dem på alle dine enheder. Programmerne er gemt i 3 måneder, hvorefter de automatisk bliver slettet.

Se mere om Cloud Record her

Top