Vær sikker når du handler online

Internetsvindel er desværre blevet et stort problem for online handel. Som kunde hos Eniig fiber kan du sikre dig med Chili Securitys Safepay-browser. Dette er en del at din fiberløsning. Safepay-browseren kan beskytte dig overfor online svindel, som har til formål at stjæle dine brugeroplysninger eller penge. Safepay sikrer dine online bankoverførsler, din e-handel, dine adgangskoder og din WiFi-forbindelse.

Hvad er Safepay?

Safepay er en krypteret web browser der gør, at du kan færdes på nettet helt uden bekymringer. Den følger med sikkerhedspakken fra Chili Security. Det fungerer på den måde, at når du åbner Safepay-browseren, åbner den væk fra resten af dit system, nærmest i en osteklokke, og sørger for at alt du foretager dig på nettet ikke kan blive overvåget.

Hvorfor Chili Security Safepay?

Chili Security Safepay skaber en sikker forbindelse, som er afskærmet fra tredjepartsindblanding. Chili Security Safepay tilbyder maksimal beskyttelse, fordi Safepay ikke afhænger af browsere. Safepay-browseren er sin helt egen for at undgå malware-angreb. Browseren blokerer add-ons og udvidelser, som sørger for, at du sidder i et lukket miljø, når du indtaster følsomme oplysninger. Alle hjemmesider, som du besøger gennem skyen, bliver scannet med Chili Securitys prisvindende malware- og phishing-software, så du ikke havner på en usikker hjemmeside.

Når du bruger Chili Security Safepay er du beskyttet mod følgende:

  • Malware
  • Phishing
  • Spam
  • Svindel på hjemmesider
  • Utroværdige hjemmesider

Læs mere om sikkerhedspakken fra Chili Security her

Er du eksisterende fiberkunde og har du endnu ikke aktiveret din Sikkerhedspakke, så kan du aktivere den her: 

Aktiver min sikkerhedspakke

Passwordhåndteringen holder dine loginoplysninger sikre

Safepay hjælper dig med at handle online ved at huske dine privatoplysninger, så du ikke behøver tænke over at skulle finde dit kreditkort frem, hver gang du skal købe et produkt online. Dette øger sikkerheden for din online handel. Du kan også gemme dine almindelige login-oplysninger til hjemmesider og WiFi netværker.

Holder dig sikker på usikre WiFi forbindelser

Forbinder du til WiFi i hjemmet, på en kaffebar eller i lufthavnen? Chili Security Safepay sikrer dit netværk fra uønsket adgang, og Safepay sikrer også, at dine oplysninger kommer sikkert frem.

Få besked, om en hjemmeside er sikker!

Når du tilgår en hjemmeside, hvor du skal betale, så vil du blive opfordret til at benytte Chili Security Safepay. Vores notifikationer om dette fungerer med Chrome, Mozilla og Internet Explorer. Du er nu i stand til at gå på netbank, handle og surfe sikkert hver gang, du går på nettet.

Læs også vores 3 gode råd om at udgå svindel og virus på nettet

Top