Sikker opbevaring af dine dyrebare minder

Er du typen, der har alle dine familiebilleder og videoer af dine børns første skridt gemt på computeren? Har du så overvejet, hvad du gør i tilfælde af tekniske problemer eller ved indbrud? Med en online harddisk gemmer du dine dyrebare minder i skyen, og du har derfor ikke en fysisk ”kasse”, som du skal passe på – det er der andre, der gør for dig.

Del let og sikkert dine minder med familien og vennerne

Minder skal deles med dine nærmeste, og det kan du nemt og sikkert med en online harddisk – du har nemlig ikke et fysisk produkt, som du skal bære rundt på. Du skal blot have en internetforbindelse eller mobildækning, og så kan du vise billeder og videoer fra skiferien til hele svigerfamilien og de nærmeste venner.

Giv hele familien adgang

Med Chili Cloud er det pladsen og ikke antallet af brugere, som afgør prisen – det betyder, at du kan tilføje flere brugere til din online harddisk, uden det koster dig ekstra. Du kan have op til 5 brugere tilknyttet din konto, så skal du og familien på kør selv-ferie sydpå, har I alle sammen dele de gode minder fra turen på harddisken.

Del på tværs af enhederne

Vidste du, at du kan tilknytte Chili Cloud til alle familiens enheder? Download appen til din smartphone, eller log ind via din foretrukne webbrowser f.eks. Google Chrome, og så har du og familien adgang til alle jeres filer og minder. Dermed bliver det nemmere for jer at dele de fede oplevelser med hinanden – hvad enten det er billeder fra en lejrtur med efterskolen eller video fra en skitur, som bedsteforældrene var forhindret at deltage i.

Holder dine minder fri for reklamer

Når du deler dine billeder, videoer og gamle minder med venner og familie på Chili Cloud, er du helt fri for støj og reklamer fra virksomheder. I modsætning til sociale medier, og hvor du ellers deler dine billeder med familien, er der slet ingen annonceplads på din online harddisk – du har med andre ord dine minder og ferieoplevelser helt for dig selv, og dem du vælger at dele dem med. Sådan som det bør være.

Få plads til alle familiens minder

Når du bestiller Waoo fiber Extra og Waoo Fiber Full får du henholdsvis 25GB og 100 GB online harddisk med – kvit og frit. Og du kan altid tilkøbe ekstra gigabytes til din online harddisk, hvis der bliver behov for det.

Top