Sikker opbevaring i skyen med Chili Cloud

Med en online harddisk får du sikker opbevaring i skyen – som er baseret på gennemtestet cloud-teknologi. Kort fortalt, bliver indholdet af din harddisk opbevaret under optimale forhold på to separate servercentre, som du kan connecte med uafhængigt af, hvor du befinder dig – bare du har en netforbindelse. Du får dermed opbevaringsplads i skyen, så du slipper for at have alle dine filer liggende på computeren, mobil eller tablet, og dermed er dine filer og minder også effektivt beskyttet imod virus og tekniske fejl – fordi du har specialister, der tjekker op på din online harddisk dagligt.

Beskyt dine filer og minder mod nedbrud og vira

Chili Cloud bygger på 2 center redundacy-konceptet, og det vil sige, at der altid bliver taget backup af indholdet på din online harddisk – og den bliver opbevaret på to forskellige servercentre. På den måde er dine filer beskyttet mod tekniske nedbrud og vira.

Samtidig er både dine filer og feriebilleder altid kun et enkelt klik væk fra din pc, smartphone eller tablet. Så skulle du blive ramt af teknisk nedbrud eller trojanske heste, kan du hurtigt reboote og være oppe at køre igen.

Altid lige ved hånden

En særlig fordel ved Chili Cloud er, at du altid har den lige ved hånden. Om du skal vise dine venner billeder fra skituren på din smartphone, eller der skal ses HD-film fra mediecenteret, så er det hele kun ganske få klik væk. Og med en fibernetforbindelse kommer du heller ikke til at opleve tekniske forstyrrelser, eller at filmen står og buffer – selv når hele husstanden er online på samme tid.

Plads efter dine behov

Har du behov for masser af plads? Eller er det nok med plads til det mest basale? Vores online harddisk er særligt skræddersyet til dine behov – også selv om behovet senere skulle ændre sig, så kan du altid tilkøbe ubegrænsede mængder af opbevaringsplads til alle vores fibernetpakker.

Hvor meget rækker dine GB til?

Når du bestiller Waoo Fiber Extra eller Waoo Fiber Full, får du en online harddisk med i prisen. Vores standardløsninger er på 25 og 100 GB – men er der behov for mere plads, kan du også tilkøbe op til 1.000 GB til samtlige af vores fibernetpakker.

25 gigabytes svarer til

  • 500 billeder på 2 MB
  • 250 MP3-filer på 4 MB
  • 6 HD-film på 4 GB

100 gigabytes svarer til

  • 50.000 billeder på 2 MB
  • 25.000 MP3-filer på 4 MB
  • 25 HD-film på 4 GB

1.000 gigabytes svarer til

  • 500.000 billeder på 2 MB
  • 250.000 MP3-filer på 4 MB
  • 250 HD-film på 4 GB
Top