Slut med hakkende internet og ventetid!

Vink farvel til langsomt og ustabilt internet med Smart WiFi – løsningen er nemlig skabt til at sikre en stabil internetforbindelse overalt i hjemmet. Du slipper for at få ødelagt familiehyggen af, at Netflix-filmen hakker, og får bl.a. frihed og en stærk nok internetforbindelse til, at du kan shoppe online ude på terrassen og streame din yndlingsserie i soveværelset.

Se hvordan Smart WiFi sikrede familien Bagge fra Vestbjerg en stabil internetforbindelse.

Gør hverdagen nemmere med Smart WiFi

En lynhurtig fibernetforbindelse er ikke nok, hvis du vil have mest muligt ud af dit trådløse netværk derhjemme. Hvis du kun har én trådløs router og mange enheder som smartphones, tablets og computere i hjemmet, bliver routeren hurtigt overbelastet.

Med Smart WiFi bliver det ikke nemmere:
  • Du får to trådløse access points, der sikrer dig dækning i hele hjemmet.
  • Din enhed skifter automatisk forbindelse til det access point med det stærkeste signal – uden at du mærker det.

Se, hvor nemt du sætter Smart WiFi op.

Lynhurtigt WiFi til hjemmet med mange enheder

Sidder I ofte med hver jeres computer, smartphone eller tablet og surfer på samme tid? Så er der mange enheder, der slås om forbindelsen – og det kan skabe forstyrrelser, hvis I kun har en enkelt router i hjemmet.

Du kan selvfølgelig gøre meget selv for at optimere dit nuværende trådløse netværk, følg for eksempel disse 5 råd, men har du en stor bolig med mange værelser eller flere etager, kan det være svært at få optimal dækning i de yderste kroge.

Bliv klogere på, hvordan Smart WiFi fungerer.

Top