Smart WiFi sikrer dækning i alle krogene

Den effektive Mesh-teknologi, som vores Smart WiFi bygger på, benyttes hovedsageligt af store firmaer med mange kvadratmeter. Men med en husstand, som er mere online, og hvor streaming er den foretrukne måde at se TV på, kan den traditionelle router hurtigt blive overbelastet.

Ved at installere et Mesh-netværk i hjemmet kommer du afbrydelserne til livs og sikre stabilt internet i hele hjemmet – også de i yderste kroge. Så får du friheden til f.eks. at se bold på toilettet, streame film i soveværelset og shoppe grej på altanen. 

Dækker op til 140 kvadratmeter

Smart WiFi løsningen består af to enheder, der tilsluttes din fiberboks. Enhederne forbindes automatisk med hinanden via WiFi, og skal blot tilsluttes et strømstik.

Med to access points får du trådløs dækning op til 140 kvadratmeter – er dit hjem større, kan du leje ekstra enheder og forøge dækningen yderligere. Du kan få flere tips til at optimere dit Smart WiFi i hjemmet her.

Tjek statussen på din smartphone

Du kan altid kan holde dig opdateret om dit netværks tilstand ved at downloade Smart WiFi app'en til din smartphone. Her kan du også:
  • monitorere og konfigurere dine access point.
  • tjekke signalstyrken.
  • se hvilke enheder, der er forbundet.
  • foretage hastighedstest.
  • ændre netværksnavn og adgangskode.

App’en er kompatibel til både iOS og Android, og du kan downloade den igennem App Store eller Google Play.

Top