Stream yndlingsprogrammerne på alle dine enheder – i hele EU

Vil du have det maksimale ud af din TV-pakke? Med Waoo Web TV får du mulighed for at:

- Se TV på alle dine enheder – også i udlandet
- Gemme udsendelser på din online harddisk og se dem, hvor og når det passer dig
- Caste film og TV-programmer på fladskærmen

TV på alle dine enheder

Underholdningen er altid kun en håndsrækning væk. Med Waoo Web TV kan du og hele familien streame TV på jeres forskellige devices. Du kan tilknytte op til 5 enheder og se TV fra to enheder på samme tid. Så mens du ser VM i fodbold eller Tour de France på tabletten, kan ungerne se deres yndlingsserie på mobilen.

Gem VM-kampen i skyen med Cloud Record

Det er slut med at gå glip af den vigtige bjergetappe i Touren eller kun se halvdelen af filmen. Med Cloud Record kan du nemlig optage udsendelser, og i modsætning til din TV-boks gemmer du ikke udsendelserne lokalt – men i skyen. På den måde får du adgang til dine udsendelser fra alle enhederne i husstanden. De optagede programmer er tilgængelige i 3 måneder, hvorefter de automatisk bliver slettet. Lær mere om Cloud Record

Cast Web TV på fladskærmen

Film er bare bedst på den store skærm! Brug din smartphone eller tablet som ”fjernbetjening” og cast dine yndlingsprogrammer med Chromecast eller Apple TV.

Med Web TV får du nemmere ved at browse imellem de mange TV-kanaler, leje film fra Waoo Bio eller hente gemte udsendelser fra skyen direkte fra din smartphone eller tablet.

Bedst i test 8 år i træk

Stabilt internet er essentielt for en fed filmoplevelse. Web TV hos Eniig bliver udbudt af Waoo, som er kåret til det bedste internet 8 år i træk. Og med fibernet op til 500 Mbit/s, er der også masser af båndbredde af bruge af.

Top