Tag Barnaby med på campingferien

Foretrækker du at stresse af med en god bog eller en spændende film? Med Web TV er det lige så nemt at pakke dine TV-kanaler ned i feriekufferten som bogen – du kan nemlig bare finde din tablet frem og se yndlingsserien eller -filmen på den.

Få op til 65 TV-kanaler på din smartphone

Web TV er en smart og nem måde at se TV på – hvor end du befinder dig. Har du eksempelvis den store TV-pakke fra Waoo, får du hele 65 kanaler, bl.a. DR1, TV2, TV3 og Discovery Channel. Det eneste, du skal bruge, er adgang til internettet, din TV-pakke og enten smartphone, tablet eller bærbar.

Tag dit TV med til udlandet

Skal du på camping i Sydfrankrig eller charterrejse til Italien? Der ingen grund til at sætte dit TV-abonnement på standby. Som noget nyt, kan du nemlig tage din TV-underholdning med på ferien i EU. Du kan se præcis de samme kanaler, hvad enten du holder ferie på Langeland eller Costa del Sol.

Lej nemt sommer-filmen med Waoo Bio

Med Waoo Bio har du samtidig flere tusinde lejefilm at vælge imellem – om det skal være krimi, drama eller action, så finder du det hele på din bærbare computer, smartphone og tablet. Waoo Bio er en del af dit Web TV-abonnement, så du betaler kun for de film, som du lejer.

Sådan får du Web TV

Det er ganske nemt at komme i gang Waoo Web TV. Er du i forvejen abonnent, skal du blot logge ind på waoo.tv og oprette dig som bruger. Du kan følge vores guide her, eller du kan kontakte support for at få hjælp. 

Top