Tag familien og internettet med i sommerhus

Selvom sommerhuset for mange er et fristed, og tanken om ”at være offline” ofte kan være tillokkende, så er der stadig mange gode grunde til at have internet i sommerhuset, når familien tager på ferie der. Tør du stole på det, til tider, ustabile datadeling fra din mobilforbindelse? Med fibernet får du altid stabilt og lynhurtigt internet!

Fiberforbindelse lige ved hånden

Hvad enten du drager i sommerhus for at plante dig foran brændeovnens knitrende varme, hiver brætspillet frem fra gemmerne eller kryber sammen i sofaen med familien efter en lang gåtur, er Eniig klar til at gøre din sommerhustur endnu mere levende.

Med lynhurtigt internet i sommerhuset er du klar med en backup-plan, når regner for 6. time – eller dag – i træk. Sæt gryden med popcorn på blusset og stream jeres yndlingsfilm direkte fra sofaen!

Internet til dem, som lejer dit sommerhus

Vi kan lige så godt indrømme det. Hvor mange tjekker ikke, om der er gratis WiFi eller andet internet, når vi hiver familien med på ferie? Udlejer du dit sommerhus til andre, giver et stabilt og hurtigt internet derfor stor værdi for dem, som besøger eller holder ferie i dit sommerhus.

Turisterne kræver lynhurtigt internet

Faktisk viser tal fra et af landets største feriehusudlejningsbureauer Sol og Strand, som udlejer 6.500 huse, at adgang til internettet er helt oppe i top tre over vigtigste kriterier, når vi søger efter sommerhuse på nettet!


»Vi kan se, at adgang til internet med en god forbindelse betyder rigtig meget for vores feriehusgæster. Ligesom el, vand og varme forventer de i lige så høj grad, at der er internet i sommerhuset, « udtaler direktør hos Sol og Strand Feriehusudlejning, Per Dam.

Ved du, hvor hurtigt dit internet er? Du kan tage en gratis hastighedstest her.

Nemmere at udleje sommerhuse med hurtigt internet 

I gennemsnit har 6 ud af 10 danske sommerhuse internet, og danske sommerhuse er relativt godt med i forhold til udlandet. Men for turisterne er det ikke længere nok, at der er internet i huset. Hastigheden skal leve op til deres behov:

»Vi kan se, at kravene til feriehuse generelt er stigende, og her er adgang til internettet et af de helt essentielle krav, som skal være opfyldt. Det er klart, at jo bedre hastighed, man kan levere, desto bedre. Her er vi som feriehusudlejere nødt til at lytte til gæsterne og imødekomme deres ønsker, og vi råder derfor sommerhusejerne til at sikre en god internetadgang med høj hastighed «, forklarer Per Dam.

Men udviklingen betyder ikke, at folk brugere hele ferien på at sidde på internettet forklarer Per Dam:

»Det betyder dog ikke, at folk nødvendigvis sidder på nettet hele tiden, mens de er på ferie. Mange søger et pusterum væk fra de sociale medier, nyhedsstrømmen og mails, der tikker ind i indbakken. Men hvis der opstår et behov, vil de gerne have mulighed for at gå online. «

Derfor tyder alt på, at en god internetforbindelse faktisk også er en rigtig god investering.

Er du i tvivl om, hvilken hastighed du skal vælge? Se guiden her.

Er du klar til at bestille?

Når du har besluttet dig for, hvilken type internet du gerne vil have, kan du bestille via bestillingsseddel, i vores onlineshop eller hos vores kompetente kundeservice.

Vi glæder os til at gøre din sommerhustur (endnu) mere levende!

Top