Tag familien og internettet med i sommerhus

Husker du børneserien ”Ludo”, som blev sendt i 1980’erne og omhandlede familiens ferie i sommerhuset i regnvejr? Så vil du mindes, at der blev spillet utroligt meget Ludo, og at børnene ikke altid var lige begejstret for dét at være i sommerhus.

Meget har ændret sig siden 80’erne, og hvad enten du drager i sommerhus for at plante dig foran brændeovnens knitrende varme, hiver brætspillet frem fra gemmerne eller kryber sammen i sofaen med familien efter en lang gåtur, er Eniig klar til at gøre din sommerhustur endnu mere levende.

Når familien er i sommerhus

Selvom sommerhuset for mange er et fristed, og tanken om ”at være offline” ofte kan være tillokkende, så er der stadig mange gode grunde til at have internet, når familien tager i sommerhus. Men tør du stole på det, til tider, ustabile datadeling fra din mobilforbindelse? Med fibernet får du altid stabilt og lynhurtigt internet!

Fiberforbindelse lige ved hånden

Med lynhurtigt internet i sommerhuset er du klar med en backup-plan, når det danske vejr leger kispus og regner for 6. time – eller dag – i træk. Sæt gryden med popcorn på blusset og stream jeres yndlingsfilm direkte fra sofaen!

Internet til dem, som lejer dit sommerhus

Vi kan lige så godt indrømme det. Hvor mange tjekker ikke, om der er gratis WiFi eller andet internet, når vi hiver familien med på ferie? Udlejer du dit sommerhus til andre, giver et stabilt og hurtigt internet derfor stor værdi for dem, som besøger eller holder ferie i dit sommerhus.

Muligheden for at vælge internettet til og fra kan betyde den afgørende forskel, særligt, når vi taler om de mere øde områder og udenlandske besøgende, som ikke har lyst til at betale for data i deres ferie.

Er du klar til at bestille?

Når du har besluttet dig for hvilket abonnement, du gerne vil have, kan du bestille via bestillingsseddel, vores onlineshop eller hos vores kompetente kundeservice.

Vi glæder os til at gøre din sommerhustur (endnu) mere levende!

*Du kan sætte dit internet-abonnement i dvale i maks. 6 måneder ad gangen, og du kan skrue hastigheden op igen så mange gange du ønsker.
OBS! Glemmer du at ændre dit abonnement fra dvale efter maks. 6 måneder, vil du blive faktureret normal abonnementspris, også selv om dit abonnement stadig er i dvale. OBS! Tilbydes kun i udvalgte områder. Kontakt kundeservice for yderligere information.


Top