Sådan installerer vi Fiber hos dig

Fibernettet leveres gennem et orange tomrør, som føres ind til din bolig, når du har bestilt Waoo Fiber. Vi lægger først tomrøret ned i vejkanten og trækker efterfølgende røret ind til din bolig, som vi blæser optiske fibre gennem, der gør det muligt at sende og modtage data med lysets hastighed . Al kommunikation i din bolig – internet, TV og telefoni – vil derfor kunne ske gennem ét kabel.

På det sted hvor kablet går ind i huset, bliver der opsat en fiberboks. Boksen ændrer signalerne fra fibernettet til de signaler, dine enheder bruger. Signalet passer til både internet, TV, telefoni og radio.

Selve installationen af fiberboksen klarer vi. Det eneste, du selv skal gøre, er at trække kabler i din bolig og tilslutte dem til dine enheder og til fiberboksen - så er du klar til at få fuld glæde af Waoo Fiber. 

Vil du helst slippe for selv at tilslutte dine enheder, kan du bestille Udvidet Installation, så hjælper vi dig med det.

Udvidet Installation

Med Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full får du Udvidet Installation, hvor vi hjælper dig ekstra godt i gang med dine produkter. Vi hjælper dig og sørger for, at dit WiFi er installeret og fungerer optimalt i dit hjem, så du kan gå på internettet. Har du bestilt en TV-pakke, sørger vi for at du kan se TV på minimum ét tv og at du er introduceret til de væsentligste funktioner, som følger med i din TV-løsning. Derudover sørger vi for, at du kan foretage og modtage opkald, hvis du har bestilt telefoni (forudsætter nyt telefonnummer eller at dit eksisterende nummer er porteret over til os).

Udvidet installation kan tilkøbes til både Waoo Fiber Light og Basic.

Top