Waoo Fiber - Få Danmarks bedste internet med Waoo Fiber | Eniig

Online Harddisk

chili-security.jpg

Med Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full får du ekstra lagerplads til dine billeder, videoer eller andre filer, som du vil gemme og være sikker på ikke forsvinder. Derudover kan du dele dem med din familie og venner. Harddisken kan have op til fem brugere, så alle i familien kan have et personligt drev og et fælles drev.

Chili Cloud er en ekstern harddisk, som du kan synkronisere med din computer (PC eller Mac). Når du lægger filer i mappen, bliver de automatisk gemt, og filerne er dermed i sikkerhed, hvis din egen computer eller harddisk går i stykker. Harddisken er krypteret og kan benyttes til alle filtyper. Online harddisken findes i flere forskellige størrelser, så du kan få den størrelse, som passer til dit behov.

Derudover kan du hente en app til din smartphone og tablet, som automatisk kan gemme dine billeder og videoer på din eksterne harddisk. På den måde kan du også frigøre plads på dine mobile enheder, samtidig med at du stadig har adgang til dine billeder og videoer. Har du f.eks. en iPhone 6s, kan du have ca. 15.000 billeder på en 100 GB online harddisk.

Alle data opbevares i overensstemmelse med alle nye EU-regulativer.

Når din Waoo Fiber er aktiv, modtager du en e-mail med de nødvendige oplysninger for at komme i gang. Hvis du ikke kan finde e-mailen, kan du kontakte vores kundeservice, for at få den gensendt.

Har du brug for hjælp til at komme i gang, er du velkommen til at kontakte os på 7015 0060

Top