Nem backup og deling af filer med Online Harddisk

Har du oplevet at miste vigtige dokumenter eller en række af gamle feriebilleder fordi computeren gik ned, og harddisken stod af? Så er vores nye produkt, Online Harddisk, en oplagt mulighed for dig og din familie.

Med Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full får du ekstra lagerplads til dine billeder, videoer eller andre filer, som du vil gemme i den online harddisk.

Her får du både sikret dine billeder og filer, og samtidig er det lettere end nogensinde at tilgå dem fra enhver computer eller enhed med internetforbindelse, eller dele billederne fra sommerferien med resten af familien.

Hvad er Online Harddisk?

Hos Eniig forstår vi vigtigheden af at kunne opbevare dine personlige dokumenter, billeder og videoer et sikkert sted og på en simpel måde. Derfor har vi i samarbejde med Chili Cloud udviklet Online Harddisk.

Online Harddisk fungerer som dit personlige onlinearkiv og er en online, ”ekstern”, harddisk, som hele tiden kan synkronisere med din computer, din tablet eller smartphone – og det er både på PC, Mac og Android devices. Det betyder, at du altid har mulighed for at gemme dine filer online, lige meget hvor du er – det kræver blot du har internetadgang.

Online Harddisk kan let tilgås fra din browser, hvor du blot logger ind. Har du ofte behov for at benytte filerne i din Online Harddisk, når du er på farten, kan du også downloade vores tilhørende app til din mobiltelefon eller tablet, for endnu lettere adgang til dine personlige filer. Appen sørger for, at gemme dine filer på din Online Harddisk helt automatisk, så du altid har seneste udgave lige ved hånden. Alt du har behov for er adgang til internettet – nemmere bliver det ikke.

Sikker opbevaring af dine filer

Sikkerhed er en vigtig faktor, som du skal have in mente, når du vælger, hvordan du skal opbevare dine personlige filer. I modsætning til den klassiske eksterne harddisk, som skal tilkobles din computer via et USB-stik, er Online Harddisk beskyttet mod skader på hardwaren eller eventuelle computernedbrud, fordi alle filer arkiveres i ”skyen”. Onlineløsningen er således det optimale valg for dig, der ønsker sikker opbevaring af dine familiebilleder og andre personlige og vigtige filer.

Del dine filer med venner og familie

Med Online Harddisk får du ikke kun et sikkert onlinearkiv, du får også et brugervenligt og lettilgængeligt redskab til at dele billeder, videoer og andre filer med venner og familie. Alt du skal gøre er at uploade filen til din harddisk, og invitere den du vil dele filen med til at deltage. Du kan dele dine filer med så mange du ønsker, og du kan endda tillade andre at redigere i dine delte filer, uden at skulle uploade og invitere dine familiemedlemmer eller venner på ny.

Sådan får du Online Harddisk

Har du ikke allerede vores Online Harddisk, er det heldigvis ganske let at lave om på. Du kontakter blot vores kundeservice, så hjælper vi dig med bestillingen allerede i dag, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at sikre din billeder og filer online.

Når du har købt Online Harddisk, vil du modtage en e-mail med de nødvendige oplysninger, og herefter kan du komme i gang med at bruge Online Harddisk. Du skal blot følge de enkelte steps i manualen, før du er klar til at gemme og dele løs.
Top