Forstærk dit trådløse internet med Smart WiFi

Er du også træt af en trådløst internetforbindelse, som svigter dig, når du har allermest brug for den? Så er Smart WiFi løsningen.

Selvom du har bestilt lynhurtig internethastighed, der dækker din husstands behov, så kan vægge, etageadskillelser, metalgenstande og elektriske apparater have en negativ indflydelse på dit trådløse WiFi-signal. De kan være årsag til, at du ikke får det optimale ud af din fibernetforbindelse. Derfor har Waoo udviklet Smart WiFi, der giver dig bedre trådløs dækning i hele boligen.Fuldt udbytte af dit WiFi

Oplever du udfordringer med dit trådløse internet i boligen? Så er Waoo Smart WiFi en løsning.

Smart WiFi består af to enheder, hvoraf den enekobles til din router og den anden placeres, hvor du har behov for et forstærket internetsignal. Skal hjemmet gøres intelligent med en smart home løsning, er en stabil og lynhurtig internetforbindelse ligeledes et must.

Placering af dine trådløse enheder

Waoo Smart WiFi fra Eniig kan som udgangspunkt dække en bolig på ca. 140 m2. Har du en større bolig, kan du bestille flere enheder, der let kan forbindes til de to eksisterende trådløse enheder. Vil du have fuldt udbytte af Waoo Smart WiFi, kan du med fordel følge rådene herunder til opsætningen: 

Tænk på placeringen af de to enheder. Placér enhederne centralt i din boligs rum og gerne hævet fra gulvet og så fritstående som muligt. Er afstanden mellem dine enheder større end ca. 15 meter, bør du bestille en ekstra enhed.

Sådan kommer du i gang med Smart WiFi

Når du modtager dit Smart WiFi, er de to trådløse enheder allerede forbundet til hinanden. De opretter automatisk intern forbindelse, når de bliver tændt. Derfor er det let at gå i gang. Følg de her enkle trin, så er du snart klar til at bruge dit lynhurtige, trådløse internet:

  • Forbind den ene af de to enheder til din fiberboks/router.
  • Sæt strøm til begge enheder
  • Vent til forbindelsen til begge enheder er oprettet.


Vil du vide mere om Waoo Smart WiFi til din bolig, så er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Du kan selvfølgelig også finde svar på de fleste af dine spørgsmål her på hjemmesiden.

Top