Waoo CS:Go ligaen

eSport er computer- og konsolspil på konkurrenceplan. I Waoo CS:GO Ligaen spiller de deltagende hold om en samlet præmiesum på 300.000 kroner henover 2017. Der konkurreres i spillet Counter Strike: Global Offensive, deraf forkortelsen CS:GO. Det er et taktisk, holdbaseret first-person skydespil, som er en yderst populær sport at se. I 2017 forventes det estimerede antal faste seere på verdensplan at nå 145 millioner. 1)

Fokus for eSport vokser kraftigt i disse år, og det forventes, at interessen for at følge fx de dygtigste Counter Strike- og FIFA-udøvere overhaler både håndbold og ishockey i 2017. 2)

Waoo CS:GO Ligaen 2017 er opdelt i tre sæsoner, og den første løber af stablen med online-kvalifikationsrunder og fysiske pre-finals i blandt andet København og Aarhus. 1. sæson kulminerer i en finale onsdag den 12. april i forbindelse med Copenhagen Games, som finder sted i København i påsken 2017. Copenhagen Games havde i 2016 2,5 millioner unikke seere på de samlede livestream-produktioner.

Waoo er den oplagte sponsor

Alle Waoo-produkter leveres på 100 % fiberteknologi. Fiberens høje stabilitet og kapacitet gør forbindelsen oplagt til blandt andet 4K TV og streaming, ligesom forbindelsen også er optimal til gaming på grund af den lave latency. Waoo leverer internet, TV og telefoni under sloganet ’Internet som det burde være’, fordi internettet er fantastisk og rummer et utal af muligheder, som Waoo ønsker at hjælpe kunderne til at udnytte fuldt ud.

Du kan nå at være med!

Vil du være med i CS:GO placeringsturneringen? Så skynd dig at tilmelde dig turneringen på http://www.esport.dk/waoo-ligaen-2/

Vil du vide mere om esport?


Læs mere om sportsgrenen på esport.dk1) Kilde: Computerworld http://www.computerworld.dk/art/236088/danske-counter-strike-stjerner-aabner-eget-firma-faar-fremover-loen-paa-mere-end-100-000-kroner-om-maaneden
2) Kilde: BBC ((http://www.bbc.com/news/technology-32819070)
Top