Bliv elev

Din uddannelse hos os

Du vil få mulighed for at gennemføre din elevtid på en af landets bedste arbejdspladser, som vægter medarbejdertrivsel og -udvikling højt. Du kan være sikker på, at vi tager din uddannelse alvorligt. Du skal lære noget, mens du er elev hos os, så vi har engagerede kolleger, som står klar til hjælpe og udfordre dig undervejs. Vi tilbyder et sundt læringsmiljø, hvor du får lov til at vokse, efterhånden som du bliver tryg ved vores arbejdsprocesser. Hos os er der plads til at stille spørgsmål. Mange spørgsmål. Vi forventer nemlig, at du er nysgerrig og initiativrig.

Og bare rolig! Vi skal nok stå bag dig, hvis du laver en fejl, for vi er fælles om opgaverne, og vi betragter dig som en kollega på lige fod med os andre. Vi tager godt i mod dig og viser dig rundt i hele organisationen. Du kan se frem til en spændende elevtid – og hvem ved? Måske der er en plads til dig, når du er færdig med din uddannelse. 

Fælles om fremtiden

Vi er et andelsselskab, som er ejet af cirka 700.000 Nord-, Midt- og Sønderjyder. Det er derfor en del af vores DNA at tage ansvar for det samfund, vi er en del af og bidrage til udvikling i vores forsyningsområde. Udvikling kommer også af uddannelse, og vi ønsker både at uddanne og rekruttere nogle af landets dygtigste medarbejdere. Vi tror på, at det er vigtigt for en virksomhed som vores at få et stærkt, ungt og relevant kulturindspark. Derfor håber vi, at du vil søge en af vores elevpladser og dermed tage nogle af dine første skridt på din karrierevej hos os. Vores ledere og medarbejdere glæder sig til at tage imod dig og vil lægge sig i selen for at sikre dig det bedst mulige læringsforløb.

Top