Hvis du er studerende

Er du studerende, søger praktikplads, en elev- eller lærlingeplads?

Vi har mange forskelligartede opgaver og er altid på udkig efter friske øjne til at se på vores forretning. Hvad end du søger en elev- eller lærlingeplads, en praktikplads eller en samarbejdspartner til din projekt- eller specialeskrivning, så er du velkommen hos os.

Praktikplads, elev- eller lærlingeplads

Elever, lærlinge og praktikanter er naturlig del af Eniig og indgår på lige vilkår med vores øvrige medarbejdere. Vores erfaring er, at de er med til at gøre vores arbejdsplads endnu bedre. Det gør de på mange måder blandt andet ved at sætte spørgsmålstegn ved det eksisterende og have en frisk tilgang til arbejdet.

Du vil få mulighed for at færdiggøre din uddannelse med os som samarbejdspartner. Vi vil gerne bidrage til din personlige og faglige udvikling og hjælpe dig så du får mest muligt ud af dit uddannelsesforløb. Dette for at give dig de bedste forudsætninger for din videre karriere - enten som en dygtig og kompetent faglært eller som en nysgerrig og motiveret studerende på en videregående uddannelse.

Hos os får du ligeledes en mulighed for at komme tættere på en fremtidig karriere. Mange af vores elever, lærlinge og praktikanter bliver hos os efter endt uddannelsesforløb.

Projekt- eller specialeskrivning

Er du studerende og søger du en konkret problemstilling fra den virkelige verden til dit speciale, dit projekt eller din afsluttende opgave? Så vil vi rigtig gerne samarbejde med dig i forbindelse med dit skriveri.

Vi har mange forskellige afdelinger, funktioner og forretningsområder, hvilket giver dig en bred vifte af muligheder, der kan bidrage til, at du får leveret et stærkt og relevant projekt.

Vi arbejder aktivt på at tilbyde ovenstående i alle divisioner. Derfor laver vi opslag sammen med vores øvrige ledige stillinger via vores elektroniske rekrutteringssystem. Du kan finde en liste over vores ledige stillinger her. Hvis der på nuværende tidspunkt ikke er det opslag du søger, kan du oprette en jobagent og få besked hver gang der kommer en ledig elev- eller lærlingeplads hos os. Du kan oprette en jobagent her.

Top