21. november 2016

Den bedste WiFi-løsning til hjemmet er kåret – og den er dansk

WiFi er efterhånden blevet en selvfølge derhjemme, men samtidig er den trådløse løsning ofte en evig kilde til frustration. Nu er den bedste WiFi-løsning til hjemmet blevet kåret i London, og der er gode nyheder for Eniigs fiberkunder. Prisen gik nemlig til Waoo, der har ramt plet med den nye store produktnyhed – den trådløse internetløsning, Smart WiFi.

Du kender det sikkert. I er langt om længe blevet enige om den helt rigtige Netflix-serie eller -film derhjemme og kan nu endelig smække benene op og trykke ’play’. Imens er børnene travlt optaget med at spille online med deres venner eller surfe rundt på de sociale medier. Alt ånder fred og ro. Og så sker det, som så ofte er sket før: Forbindelsen til internettet ryger. Igen.

Lige så smart WiFi er, når det fungerer, som det skal, lige så frustrerende kan det være, når internetforbindelsen hakker, kører langsomt eller helt forsvinder. Heldigvis findes der også rigtig gode løsninger på området, og nu er den prestigefyldte titel som Best In-Home Wi-Fi Product blevet uddelt på den internationale konference, Wi-Fi Now, i London. Vinderen blev det danske fiberbredbåndsselskab Waoo, som er ejet af nogle af landets største lokale energiselskaber.

Intelligent trådløst internet i hele huset

Timingen kunne nærmest ikke være bedre, da Eniig for nylig har introduceret Waoo Smart WiFi som en del af selskabets fiberpakker. Det er nemlig denne intelligente trådløse internetløsning, der er løbet med den prestigefyldte pris.

- Vi er selvfølgelig utrolig glade for kåringen. Vores mål er at kunne tilbyde vores kunder det bedste af det bedste, og det kan vi jo konstatere, at vi kan lykkes med, siger Lars Kofoed Sørensen, der er forretningschef i Eniig.

Men hvad er det så, Smart WiFi kan? Ifølge Lars Kofoed Sørensen sikrer løsningen, at du altid får det mest optimale WiFi-signal – uanset hvor du befinder dig i dit hjem.

- Hjemme i mit hus har vi – ligesom rigtig mange andre – haft problemer med, at der i nogle rum ikke er en ordentlig trådløs forbindelse – signalet kan simpelthen ikke nå så langt. Det problem løser Smart WiFi, fortæller Lars Kofoed Sørensen.

Sådan fungerer det

Waoo Smart WiFi består af to enheder, der kan dække et hjem på cirka 140 m2. Enhederne, der er trådløst forbundet med hinanden, placeres centralt i hjemmet, så man på den måde sikrer god trådløs internetdækning i alle rum. Teknologien i Smart WiFi gør nemlig, at hjemmets mobiler, tablets og computere altid benytter den enhed, der er tættest på, og på den måde får man altid den mest optimale internetoplevelse. Og har man et større hjem eller et hus i flere etager, er det muligt at bestille ekstra enheder, så ingen krog i hjemmet er uden trådløs dækning.

Smart WiFi er inkluderet i de to store Waoo Fiber-pakker Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full. Derudover kan de tilkøbes til de mindre fiberpakker Waoo Fiber Light og Waoo Fiber Basic for 39 kr. pr. md.


 

Eniig! Fælles om fremtiden

Før var vi EnergiMidt, HEF og Energinord. Nu er vi Eniig. 

Eniig er Danmarks nye energikoncern og er med 383.000 andelshavere landets tredjestørste. 

Eniig koncernen har 950 ansatte, og forretningsområderne dækker el- og varmeforsyning, fiberbredbånd, el- og gassalg, gadelys, energibesparelser samt vedvarende energi.

Kontakt
Andre nyheder
Top