26. april 2019

Eniigs nye bestyrelse er valgt

Eniigs nye repræsentantskab valgte torsdag eftermiddag energi- og telekoncernens nye bestyrelse. På et konstituerende bestyrelsesmøde valgte den nye bestyrelse efterfølgende Christian Greve som formand og Hanne Bæk Olsen som næstformand.

Torsdag eftermiddag var Eniigs nye repræsentantskab samlet for første gang til repræsentantskabsmøde. Her var formålet at vælge de 11 repræsentantskabsmedlemmer, der skal udgøre energi- og telekoncernens nye bestyrelse.

Eniigs bestyrelse fik i den forbindelse tre nye medlemmer, mens otte blev genvalgt. Der er desuden valgt to medarbejderrepræsentanter. På det konstituerende bestyrelsesmøde valgte den nye bestyrelse den nuværende viceformand Christian Greve som ny som bestyrelsesformand.

- Jeg ser frem til den kommende periode som formand og glæder mig til samarbejdet med næstformanden og resten af den nye bestyrelse. Vi står over for en spændende periode, hvor vi ser frem til, at vi forhåbentlig får konkurrencemyndighedernes godkendelse af fusionen med SE. Som viceformand har jeg været en af arkitekterne på de to seneste fusionsforhandlinger. Det glæder mig, at vi i dag står med et Eniig, hvor vi har nået de mål, vi har sat og er klar til at tage det næste skridt, siger Christian Greve.  

Tidligere Silkeborg-borgmester Hanne Bæk Olsen blev valgt som næstformand. Hun har siddet i bestyrelsen siden 2014.

Afsked med Eniigs nuværende bestyrelsesformand 

Jan Skytte Pedersen, som har været bestyrelsesformand siden fusionen til Eniig, havde valgt, at han ikke ønskede at genopstille. Han fortsætter i Eniigs repræsentantskab den kommende valgperiode.

- Jeg har været glad for rollen som formand, og det har været en spændende tid i Eniig, men jeg må erkende, at der ikke længere er timer nok i døgnet. Samtidig står Eniig forhåbentlig over for en fusion, hvor det er aftalt, at SE’s formand skal være formand i det fusionerede selskab, mens Eniigs nye formand bliver næstformand. Jeg synes derfor, det var et naturligt tidspunkt at give stafetten videre. Jeg er stolt af den virksomhed, vi har udviklet Eniig til. Vi har et stærkt fundament at bygge videre på sammen med SE, når konkurrencemyndighederne godkender fusionen, siger Jan Skytte Pedersen.

 

Valgt til Eniigs bestyrelse
Christian Greve, Gistrup (bestyrelsesformand)
Hanne Bæk Olsen, Silkeborg (næstformand)
Thomas Hust, Nørresundby
Arvid Thorndahl, Aalborg
Claus Nørgaard, Hadsund
Hans-Peter Ambrosius Andreasen, Møldrup
Jens-Ove Simonsen, Roslev
John Thomsen, Aulum
Malte Larsen, Langå
Joan Hansen, Herning
Karl Christiansen, Rask Mølle

Tobias Duelund, medarbejdervalg 
Peder Rasmussen, medarbejdervalgt

Kontakt
Andre nyheder
Top