27. september 2016

Nord Energi er også Eniig

Energinord skifter navn til Eniig i forbindelse med fusionen mellem HEF og EnergiMidt. Nord Energi, som ejede 48 % af Energinord, vil således fremadrettet være medejer af Eniig Energi.

Da fusionen mellem HEF og EnergiMidt blev offentliggjort, var en af de ubekendte faktorer, hvordan Energinord kunne passe ind i den nye energikoncern. Energinord var et selskab, som HEF og Nord Energi ejede i fællesskab, og som varetog forsyningsselskabernes kommercielle aktiviteter såsom el- og gassalg. Løsningen er blevet, at Energinord bliver til Eniig Energi, hvor Nord Energi ejer 25% og Eniig de resterende 75 %.

Mads Brøgger, som er direktør i Eniig Energi, glæder sig på både selskabernes og kundernes vegne over, at navnet og den nye selskabsstruktur er kommet på plads.

- Det har været meget vigtigt for os at finde en løsning, som alle er tilfredse med. Kunderne skal vænne sig til at kalde os for Eniig i stedet for Energinord, men på kort sigt er det også den eneste forandring de vil opleve. Det er stadig de velkendte ansigter de vil møde, og kundebetjeningen vil have samme høje niveau som altid. På lidt længere sigt vil kunderne komme til at nyde godt af, at vi er vi samlet set er blevet større og derfor kan købe mere ind ad gangen med lavere priser til følge. Så fusionen vil medføre en styrket forretning - og det vil kunderne i høj grad kunne mærke, pointerer direktøren.

Styrket i Nordjylland
I Nord Energi er bestyrelsesformand Jens Møller Lee glad for det signal, som det fortsatte samarbejde i Eniig Energi sender til kunderne. For i lighed med Energinord skal Eniig Energi fremstå som kundernes lokale energiselskab, som også i fremtiden vil have et markant nordjysk aftryk.

- Vi er meget tilfredse med, at vores årelange samarbejde kan fortsætte, og tilmed i et format, som både selskaberne og kunderne får glæde af. At Energinord er blevet til Eniig får i første omgang ingen praktisk betydning for hverken erhvervs- eller privatkunder, men vi forventer da på sigt at kunne udnytte den tilførte viden og de synergier, som sammenlægningen giver, til at skabe endnu bedre løsninger for kunderne. Vi er enige i, at det giver rigtig god mening, siger Jens Møller Lee.

Synlighed og lokalt engagement
I Eniig og Nord Energi er der således enighed om, at det nye fællesskab giver muligheder frem for begrænsninger. Og at synligheden og det store lokale engagement som minimum bevares, men også fremadrettet yderligere dyrkes.

- Sammen med kunderne kan vi bidrage til Nordjyllands spændende fremtid, og vi ser frem til at videreudvikle regionen i fællesskab, forsikrer Mads Brøgger og Jens Møller Lee.

For mere information:
Jens Møller Lee, bestyrelsesformand i Nord Energi a.m.b.a, tlf. 4072 4490
Mads Brøgger, direktør i Eniig Energi A/S, tlf. 5139 5841


Kontakt
Andre nyheder
Top