5. oktober 2016

Nu får du mere fiber for pengene

Eniig, som er Danmarks tredjestørste energiselskab efter fusionen mellem EnergiMidt og HEF, introducerer nu Waoo Fiber til både nye og eksisterende kunder. I de nye fiberløsninger er der skruet markant op for hastighederne, der er mulighed for at få Smart WiFi og Online Harddisk, og en testvindende sikkerhedspakke garanterer for sikkerheden, når kunderne surfer på nettet.

Internettet er blevet en vital del af hverdagen i de danske hjem og behovet for hurtigt internet er hastigt stigende med øget brug af streaming, nyhedssøgning og underholdning i alle afskygninger. Vi søger adgang overalt og til alt, men samtidig lurer en spirende trussel om identitetstyveri, hacking og det, der er værre. Derfor kræver en moderne internetforbindelse mere end blot et stik i væggen. Færden på nettet skal være sikkert og bekvemt, og vi gider ikke bekymre os om kapacitet og spidsbelastningsperioder.

Derfor lanceres en række nye produkter, der for de flestes vedkommende indeholder en stribe ekstra services, som man ikke normalt ser inkluderet i internetabonnementerne. For eksempel sørger Smart WiFi for, at internettet er trådløst tilgængeligt, uanset hvor i hjemmet man befinder sig. Og der er dækning uanset hvor stort hjemmet er, da løsningen kan udvides efter behov.

- Vores kunder efterspørger primært kapacitet, sikkerhed og tilgængelighed. Samtidig vil man gerne have mulighed for at vælge netop den løsning, som passer til den enkeltes behov. Det imødekommer vi med sammensætningen af de nye produktpakker, hvor vi tilbyder flere forskellige muligheder. Fra en løsning, hvor alt overflødigt er skåret fra, til den helt store pakke med oceaner af båndbredde og alle services inkluderet. Fælles for alle pakkerne er, at man nu får endnu mere for pengene end tidligere, fortæller Lars Kofoed Sørensen, som er forretningschef i Eniig.

Han er meget tilfreds med, at både nye og eksisterende kunder får glæde af de nye fiberpakker. For nye kunder er det i form af et attraktivt, konkurrencedygtigt produkt, mens eksisterende kunder afhængig af deres nuværende fiberaftale enten får en markant opgradering af hastigheden, flere produkter inkluderet i abonnementet eller rabat på den månedlige ydelse.

Sikkerhed, WiFi og opbevaring i skyen
En sikkerhedspakke er inkluderet i samtlige nye fiberprodukter. Og det er nyt. Med baggrund i, at danskerne i stigende grad har fået identitetstyveri, virus og hackerangreb tæt ind på livet, er sikkerhed en nødvendighed, og sikkerhedspakken er blevet en standardservice ligesom hastighedsgarantien. Et fundamentalt behov, som bare skal være på plads.

Smart WiFi med ubegrænset trådløs adgang til internettet fra hele hjemmet er også for nylig blevet lanceret og inkluderes i de større pakker sammen med en udvidet installationshjælp. Og vælger man den største pakke hos Waoo, får man også løbende det nyeste udstyr. Desuden er tilgængelighed en faktor, som kunderne vægter højt, og derfor bliver det også muligt at få sikker online lagerplads i en såkaldt cloud-løsning.

- En helt almindelig dansk familie genererer faktisk utrolig mange digitale billeder og andre dokumenter. Det bedste og sikreste sted at opbevare disse er efterhånden i skyen, så derfor får vores kunder mulighed for at benytte en ordning så familiebilleder, ønskesedler og andre filer altid er til at komme til, siger Lars Kofoed Sørensen.

Både sikkerhedspakken og online harddisk leveres i samarbejde med den danske sikkerhedsspecialist Chili Security ApS. Waoo har valgt Chili Security, fordi de anvender det prisvindende antivirus software fra Bitdefender til både PC, Mac, smartphones og tablets.

Om WAOO
Waoo er ejet af en række danske fibernetselskaber, og alle Waoo-produkter leveres derfor på 100 % fiberteknologi. Fiberens høje stabilitet og kapacitet gør forbindelsen oplagt til blandt andet 4K TV og streaming, ligesom forbindelsen også er optimal til gaming.

Waoo leverer Internet, TV og Telefoni under sloganet ’Internet som det burde være’. Sloganet tager udgangspunkt i indsigten: internettet er fantastisk og rummer et utal af muligheder, og Waoo ønsker at hjælpe kunderne til at udnytte de muligheder fuldt ud.


 

Eniig! Danmarks tredjestørste energiselskab

Før var vi EnergiMidt, HEF og Energinord. Nu er vi Eniig. 

Eniig er Danmarks nye energikoncern og er med 383.000 andelshavere landets tredjestørste. 

Eniig koncernen har 950 ansatte, og forretningsområderne dækker el- og varmeforsyning, fiberbredbånd, el- og gassalg, gadelys, energibesparelser samt vedvarende energi.

Kontakt
Andre nyheder
Top