2. februar 2017

Velfortjente skulderklap fra Eniig til lokale ildsjæle

Vær med til at give et skulderklap til nogle af dem, der gør en frivillig indsats

Med prisen ”Årets Skulderklap 2017” vil energiselskabet Eniig hjælpe med at påskønne de mange ildsjæle, som gennem deres frivillige arbejde gør en kæmpe forskel i de lokale klubber og foreninger.

Det lokale sports-, forenings- og kulturliv er afhængig af, at der er lokale ildsjæle, som på trods af travlhed i hverdagen altid er klar til at give en hånd med efter fyraften, i weekender og i ferier. Nogle af disse ildsjæle skal da have en velfortjent anerkendelse for indsatsen.

Frivillige fortjener en større anerkendelse
Derfor uddeler Eniig (tidligere EnergiMidt, HEF og Energinord) ”Årets Skulderklap 2017” til fem frivillige personligheder i Midt- og Nordjylland. Et skulderklap der suppleres med 10.000 kr. til modtageren og 5.000 kr. til den klub eller forening, hvor han/hun har sit daglige virke.

- De mange kræfter og den megen tid, som de frivillige investerer i det daglige klub- og foreningsarbejde, er med til at puste liv i både lokalområderne og foreningslivet. Det er vigtigt at have fokus på de frivillige og deres indsats - og der er mange, der fortjener anerkendelse for deres engagement. Samtidig håber vi, at vi med priserne kan være med til at inspirere flere frivillige til at involvere sig og være aktive i det lokale arbejde, fortæller kommunikationskonsulent Henrik Højlund fra Eniig.

Fokus på de utrættelige
Det, som kendetegner en kandidat til ”Årets Skulderklap”, er et utrætteligt engagement og en vilje til at gøre noget ekstra på frivillig basis. Altså dem, der binder det hele sammen. Det kan være korlederen, tropsføreren fra de lokale spejdere, håndboldtræneren, ham der vasker tøj hver gang eller måske hende der kæmper for at fastholde den lokale købmand. Kort fortalt gives ”Årets Skulderklap” til 5 frivillige personligheder, lokale ildsjæle, de små og store arbejdsheste, som ikke er i rampelyset til daglig.

For Eniig, som er et andelsselskab og dermed ejet af kunderne, er prisuddelingen en god lejlighed til at sætte spot på lokalt initiativ, og traditionelt går sponsormidler jo til de etablerede aktiviteter, klubber og institutioner.

– Vi synes bare også, der er behov for at skabe opmærksomhed omkring de mange, der i praksis får tingene til at ske. For det er jo fortsat sådan, at det lokale sports-, forenings- og kulturliv er helt afhængigt af, at der er nogen der vil knokle lidt ekstra for at gøre lokalområderne levende og aktive. Nogle af disse ildsjæle vil vi gerne give et velfortjent skulderklap og sige ”Godt gået!” til, siger Henrik Højlund.

Indstil én der gør en forskel
For at komme i betragtning til ”Årets Skulderklap” skal man indstilles. Det kan være af kolleger, medborgere, klubkammerater eller andre, som har bemærket, at her er der en person, som gerne tager en ekstra tørn for fællesskabets skyld.

Så kender du en, som fortjener et ekstra skulderklap, så kan du indstille en kandidat til ”Årets Skulderklap 2017” på eniig.dk/skulderklap. Sidste frist for indstilling er den 1. marts 2017.


 

Eniig! Fælles om fremtiden

Før var vi EnergiMidt, HEF og Energinord. Nu er vi Eniig. 

Eniig er Danmarks nye energikoncern og er med 383.000 andelshavere landets tredjestørste. 

Eniig koncernen har 950 ansatte, og forretningsområderne dækker el- og varmeforsyning, fiberbredbånd, el- og gassalg, gadelys, energibesparelser samt vedvarende energi.

Kontakt
Andre nyheder
Top