Eniig Energiteknik

Divisionen Energiteknik samler flere forskellige forretningsområder, der alle bidrager til både koncernens og divisionens vækst og udvikling. Det er forretningsområderne Teknisk Salg, Udelys, Målerkalibrering og ESCO, der danner Energiteknik.

Teknisk Salg

Teknisk Salg har kompetencer til at løse en lang række vedligeholdelses- og anlægsprojekter inden for bl.a. kabel- og muffemontage, vindmølleparker og elforsyningsanlæg.

Udelys

Udelys beskæftiger sig med drift, vedligehold og renovering af gadebelysningsanlæg i en lang række danske kommuner og deltager dermed aktivt i nedbringelsen af energiforbruget i udelysanlæg. Derudover omfatter aktiviteterne også nyetablering, rådgivning og projektering samt Smart City-etablering.

Målerkalibrering og kontrol

Med eget målerlaboratorium tilbyder Eniig Energiteknik akkrediteret målerkalibrering og målerkontrol for både danske elselskaber og leverandører af el-målere. Målerlaboratoriet er det eneste af sin art i Danmark.

ESCO

I Energiteknikdivisionen medvirker vi med vores ESCO-projekter til en bæredygtig udvikling i form af energirenovering- og optimering af statens, regionernes og kommunernes større bygningsmasser.
Top