Kurt Rasmussen


Kurt Rasmussen, Sindal Idrætsforening modtager Skulderklap nr. 2

Så er skulderklap nr. 2 blevet uddelt. Denne gang gik turen til Sindal Idrætsforening for at overraske klubbens altmuligmand – Kurt Ramussen – med den gode nyhed. Klubben varetager pasningen af byens F24 tank på frivillig basis, så her var Kurt sat i stævne. 

Valget faldt på Kurt, da han er indbegrebet af en ildsjæl, der yder en kæmpe indsats i lokalområdet uden at forvente at få noget til gengæld. En ydmyg person, der står i baggrunden og bare får tingene til at ske ved ALTID at stille op med en hjælpende hånd. Det vil vi hos Eniig gerne belønne med et 10.000 kr.s skulderklap til Kurt og 5.000 kr. til Sindal Idrætsforening. Se overrækkelsen her.

 

I indstillingen fra bestyrelsen står der bl.a.:                      

”Det er sjældent Kurt siger nej til at hjælpe og har han sagt nej, er det fordi han så har været engageret af andet frivilligt arbejde i byen. (Borgerforeningen, Billardklubben, eller Midtby-lauget). Kurt er der bare - altid - med et smil, en trailer og en hjælpende hånd. Og det har han gjort de sidste mange år.

Sindal Idrætsforening passer F24-tanken i byen og Kurt tager sig af at koordinere oprydningsarbejdet og vedligeholdelsen af området. Det er et job han varetager året rundt, sammen med andre frivillige.

Derudover er Kurt at finde hvis der lige skal ryddes op i klubhuset, eller laves noget praktisk på fodboldbanen. Kurt er en fast del af teamet, når der skal tages fat. Vi er stolte og glade over at kunne trække på Kurt til både små og store opgaver. Han letter virkelig arbejdet med at finde frivillige til de ekstra-opgaver der opstår løbende.”

 

Stort tillykke til Kurt med de 10.000 kr. og 5.000 kr. til Sindal Idrætsforening. Det er en prisværdig indsats, der i den grad fortjener anerkendelse!

Top