Lørdag den 1. juli

Fredagens program i Eniig Teltet under DGI Landsstævne 2017. Se koncerten med X Factor Morten og se det fortryllende show med Trylle Ole.

Kl. 09.30 Lille gave til 100 første børn i teltet

Kl. 09.45-10.30 Koncert med X Factor vinder Morten
Morten Nørgaard giver koncert i Eniig teltet i Slotshaven, hvor du bl.a. kan høre hans debutsingle "The Underdog". Der vil også være autografskrivning.

Remees 26-årige sangtalent fra Odder, Morten Nørgaard, snød bookmakerne og løb med sejren i årets X Factor finale. Morten blev kendt for sit ydmyge, sympatiske væsen under X Factor og for at fighte sig tilbage igen og igen.

Kl. 10.00-18.00 Virtual Reality oplevelse for hele familien 
Få en ekstra én på opleveren i Eniig teltet, hvor vi giver dig adgangspas til den virtuelle verden med et par Virtual Reality briller.

Selve oplevelsen er for alle dem, der har et nysgerrigt legebarn eller en eventyrer gemt i maven, og elsker at opleve nye digitale ting. 

Iført et par virtual reality-briller kommer du i nærkontakt med... ja det vil vi ikke sige, så kom selv og oplev det!


Virtual Reality-oplevelsen er designet af Danmarks førende Virtual Reality-team KHora.


Kl. 10.00-18.00 Eniig Kids Corner

Vi har opstillet et lille legeområde, så der er aktiviteter for alle i familien.


Kl. 12.00-18.00 Lodtrækning om fede præmier
Når du ankommer til Eniig teltet, får du udleveret program i indgangen med en konkurrencekupon. Aflevér kuponen og deltag i lodtrækningen om lækre præmier kl. 12.00, 14.00, 16.00 og 18.00.*

*Du kan kun deltage én gang og præmierne bliver ikke tilsendt eller ombyttet til kontanter. Er vinderen ikke tilstede under udtrækning, går præmien til en anden.


Kl. 13.00-13.30 Hemmelig happening!!!
Mød op i teltet og få en sjov, humoristisk oplevelse fra de skrå brædder. Vi garanterer et godt grin!


Kl. 13.00-15.00 Tag en bolddyst mod Aab-profiler

Er du mere boldsikker end en professionel fodboldspiller? Prøv vores Eniig pointdug og se, hvor præcist du kan ramme.


Kl. 15.00-16.00 Trylle Ole underholder
Trylle Ole leverer et forrygende show med masser af grin, trylleri og ballonfigurer for børn.

Trylle Ole er mere end blot en almindelig tryllekunstner. Han er en professionel børneentertainer med 15 års erfaring med underholdning for børn. I Trylle Ole’s show lægges der vægt på at få så mange grin frem som muligt. Det er et one man show med masser af situationskomik og publikumsdeltagelse. I showet bliver der også lavet forskellige dekorative ballonfigurer til de assisterende børn fra publikum.

Top