Betingelser for lodtrækningen

Betingelser for lodtrækningen

I perioden fra den 25. februar kl. 10.00 til og med den 18. marts kl. 16.00 2019 er der en iPhone Xs på højkant blandt alle der har stemt til Eniigs repræsentantskabsvalg. 

HVEM KAN DELTAGE?
Alle der er andelshavere i Eniig, som har en elmåler fra N1 og som bor i et valgområde med valg kan deltage enten via desktop, tablet eller mobil. 

HVORDAN DELTAGER MAN?
Du deltager ved at afgive din stemme til valget, hvis du bor i et område, hvor der er valg. Du skal afgive dine kontaktinformationer inden, så vi kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder. Dine informationer vil udelukkende blive brugt i forbindelse med lodtrækningen i valgperioden og vil efterfølgende blive slettet. Du kan deltage på adressen www.eniig.dk/valg.

PRÆMIER
Præmien i forbindelse med Eniigs repræsentantskabsvalg, en iPhone Xs, har en præmiesum på 8.899 kr.

Præmien fremsendes med posten efter valgets afslutning den 18. marts 2019. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

VINDERE
Vinderen udtrækkes blandt alle, der har stemt til valget i hele valgperioden. Vinderen får direkte besked i uge 13 efter valget.

ØVRIGE BETINGELSER
Ved mistanke om snyd udelukkes brugeren af lodtrækningen, men beholder sin stemme til valget.

Det er tilladt at stemme én gang til valget pr. elmåler og dermed også få ét lod i puljen pr. elmåler. Ansatte hos Eniig må ikke deltage i lodtrækningen, men må gerne stemme til valget.

Der tages forbehold for tastefejl, og vi forbeholder os ret til at udtrække en ny vinder, såfremt der ikke er afgivet fyldestgørende oplysninger i forbindelse med tilmeldingen.

Konkurrencen slutter den 18. marts 2019 kl. 16.00

 

Top